Geijerskolan - Kreativitet

Kreativitet

Här på Geijerskolan flödar kreativiteten! Allt ifrån musik till konst och språk, det är bara fantasin som kan sätta gränser.

Geijerskolan - Gemenskap

Gemenskap

En av Geijerskolans styrkor är vår gemenskap! Det är det som nämns som det bästa minnet av de som gått på skolan tidigare. Vi kallar det ”Geijerstämning”, aldrig träffar man så mycket olika människor under ett år som på en folkhögskola!

Geijerskolan - Glädje

Glädje

Många som går på Geijerskolan väljer att syssla med något som tidigare har varit deras största hobby. Samtidigt så kan man upptäcka helt nya intressen som fascinerar. Tänk vilken glädje att få syssla med det man gillar bäst i världen.

Våra utbildningar

Allmän kurs inom måleri eller Nordiska rockmusiklinjen? Välj din nya utbildning från Geijerskolan här

Ny student

Här hittar du som är ny student allt som är viktigt att veta om livet på Geijerskolan. Du kanske undrar vad det blir till lunch? Eller var närmaste affär ligger? Här hittar du svar på det mesta.

Världens vackraste folkhögskola?

Ja, det tycker i alla fall vi. Geijerskolan ligger i hjärtat av Värmland, med en vacker natur och Klarälven som som passerar nära skolan. Här finns det tid och utrymme att låta fantasin och kreativiteten flöda..

Mer om Geijerskolan

En utbildning för alla

Geijerskolan har en otrolig bredd på sina utbildningar. Så bred att vi vågar säga att vi har en utbildning för alla! Du kan studera på heltid eller deltid, eller gå en kortare kurs under sommaren, valet är ditt.
Mary-Mi och komp

Möt vår fantastiska personal

Här kan du läsa om vår fantastiska personal! Visste ni att Olivia Lundberg som är kursföreståndare på Musikproduktionslinjen även är musikproducent och artist under namnet Mary Mi. Nyligen tävlade hon i finalen i P4 nästa Örebro med en tolkning av Edvard Griegs Bergakungens sal. Läs mer om Olivia under aktuellt.

Aktuellt

Mary-Mi och komp

Mary Mi på Geijerskolan

Olivia Lundberg är en av kursföreståndarna på Musikproduktionslinjen. Olivia är verksam även utanför Geijerskolan, som många av våra lärare. Olivia arbetar under artistnamnet Mary Mi. Mary Mi är en svensk artist, songwriter och producent som är baserad i Örebro. Hennes lekfulla sånger är influerade av indie/folkmusic, vilket blir en intressant mix när melodierna möter hennes melankoliska […]

Två tjejer sitter på en soffa utanför skolan

Det finns platser kvar på några av våra utbildningar

Vill du läsa in behörigheter och kombinera med ett intresse för musik, måleri eller litteratur så finns det platser kvar på Geijerskolans allmänna kurser. Humanistisk-samhällsvetenskaplig linje. Allmän kurs musik. Allmän kurs måleri. Litteratur- och skrivarlinje. Det finns platser kvar för manliga sångare på Nordiska Rockmusiklinjen! Det finns platser kvar på Musikerlinje, vi söker främst basister, […]