Utvald bild

Geijerskolans elevförbund

Geijerskolans elevförbund bildades under första läsåret 1952. Elevförbundet blev en sammanhållande länk mellan olika årgångar. Skolan behövde all hjälp den kunde få under den första tiden. Det nya elevförbundet stöttade skolan bland annat genom att samla in pengar.

Du kan även i dag stödja skolan genom att bli medlem i elevförbundet. Du behåller kontakten med skolan och får tidningen G-klaven som utkommer med två nummer per år. Du blir inbjuden till skolans Kamratfest i mitten av november varje år.

Elevförbundets årsmöte fastställer årsavgiften.

Postadressen till elevförbundet är:
Geijerskolans elevförbund
Geijerskolan
684 93 Ransäter

E-postadress: g-klaven@geijerskolan.se

Välkommen med!

Klicka på följande länkar för att läsa G-klaven (lösenord skickas till medlemmar via e-post i samband med utgivningen av resp. nummer):
G-klavens vårnummer 2017 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2016 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2016 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2015 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2015 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2014 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2014 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2013 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2013 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2012 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2012 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2011 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2011 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2010 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2010 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2009 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2009 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2008 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2008 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2007 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2007 (Öppnas i nytt fönster/ny flik).