Utvald bild

Geijerskolans elevförbund

Geijerskolans elevförbund bildades under första läsåret 1952. Elevförbundet blev en sammanhållande länk mellan olika årgångar. Skolan behövde all hjälp den kunde få under den första tiden. Det nya elevförbundet stöttade skolan bland annat genom att samla in pengar.

Tiderna förändras och aktiviteten i elevförbundet har med åren och allt eftersom minskat. I dag har elevförbundet ingen verksamhet.

Som en länk bakåt i tiden och som ett uttryck för Geijerskolans ambition att hålla kontakt med tidigare kursdeltagare och personal kommer vi dock fortsättningsvis att publicera G-klaven digitalt på vår hemsida med ett höst- och ett vårnummer, läsning öppen för alla som besöker geijerskolan.se. Du hittar G-klaven här.

Den årliga kamratfesten påverkas inte, inte heller utdelningen av det som tidigare benämndes elevförbundets kamratmärke.

Postadressen till elevförbundet är:
Geijerskolans elevförbund
Geijerskolan
684 93 Ransäter

E-postadress: g-klaven@geijerskolan.se

Välkommen med!

För att läsa äldre nummer av G-klaven via länkarna här nedan krävs lösenord (skickades till dåvarande medlemmar i samband med utgivningen av resp. nummer):
G-klavens höstnummer 2018 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2018 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2017 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2017 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2016 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2016 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2015 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2015 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2014 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2014 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2013 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 7.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2013 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2012 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2012 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2011 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2011 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2010 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2010 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2009 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2009 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2008 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2008 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens höstnummer 2007 (Lösenord krävs! Kan öppnas med Adobe Reader 6.0 eller senare. Öppnas i nytt fönster/ny flik).
G-klavens vårnummer 2007 (Öppnas i nytt fönster/ny flik).