Konstmiljöprojekt

GeijeFN-livsmedelrskolans Konstlinje jobbade under läsåret 2015/2016 med ett konstmiljöprojekt som gick ut på att samla in pengar till att stödja FN:s livsmedelsprogram som förser de stora syriska flyktinglägren i Libanon med mat.
Alla tavlorna är målade ideellt, och materialet är skänkt av Geijerskolan. Sammanlagt samlades 6000:- in och skänktes till FN.

 

 

 

 

 

 

 

WWF-elfenbenGeijerskolans Konstlinje jobbade under läsåret 2014/2015 med ett konstmiljöprojekt som gick ut på att samla in pengar till att stödja WWF:s arbeta att stoppa illegal elfenbenshandel.

Alla tavlorna är målade ideellt, och materialet är skänkt av Geijerskolan. Sammanlagt samlades 5700:- in och skänktes till WWF.

 

 

 

 

 

 

 

WWF-ostersjoGeijerskolans Konstlinje jobbade under läsåret 2013/2014 med ett konstmiljöprojekt som gick ut på att samla in pengar till Östersjön, genom WWF (World Wide Fund for Nature = Världsnaturfonden).

Alla tavlorna är målade ideellt, och materialet är skänkt av Geijerskolan. Sammanlagt samlades 5700:- in och skänktes till WWF.

 

 

 

 

 

 

 

WWF-isbjornGeijerskolans Konstlinje jobbade under läsåret 2012/2013 med ett konstmiljöprojekt som gick ut på att samla in pengar till den utrotningshotade isbjörnen.

Alla tavlorna är målade ideellt, och materialet är skänkt av Geijerskolan. Sammanlagt samlades 5100:- in och skänktes till WWF.

 

 

 

 

 

 

 

 

WWF-tigerGeijerskolans Konstlinje jobbade under läsåret 2011/2012 med ett konstmiljöprojekt som gick ut på att samla in pengar till den utrotningshotade tigern.

Alla tavlorna är målade ideellt, och materialet är skänkt av Geijerskolan. Sammanlagt samlades 4050:- in och skänktes till WWF.