Utvald bild

Just nu är två tjänster lediga

Kock

Vi söker nu en kock som tillsammans med kökspersonalen dagligen arbetar med matlagning till våra kursdeltagare och personal. Vi serverar frukost, lunch och middag, måndag till fredag, och däremellan fikapuser.
Geijerskolan har ca 160 kursdeltagare, varav ca 100 bor på vårt internat.
I samarbete med Munkfors kommun bedriver vi utbildning i SFI med ett 30-tal deltagare, samt handhar musikskolan i Munkfors.

Vi söker en person som tycker om att jobba i ett storhushållskök och som är serviceinriktad och lyhörd för våra matgästers behov och önskemål.
Arbetet innebär alla i ett storkök förekommande sysslor.
Initialt är arbetstiden förlagd till förmiddagar.

Kvalifikationer
Kockutbildning eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren finner likvärdig.
Gärna flera års erfarenhet av köks-/restaurangarbete.

Omfattning: Deltid. Tjänsten är på 62,5 %. Vikariat under ordinarie befattningshavares barnledighet.

Tillträde: preliminärt 2019-12-01

Ansökan skickas till: jonas.herrlin@geijerskolan.se

Ansökan senast: 2019-10-30

SO lärare på gymnasienivå

Folkhögskolelärare i samhällskunskap, historia och sociologi på gymnasienivå

Kvalifikationer
Utbildning i och/eller erfarenhet av undervisning i samhällskunskap och historia eller annat relevant ämne.
Lärarexamen med legitimation i samhällsorienterade ämnen inom grundskola och/eller gymnasieskola ses som meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god pedagogisk förmåga.
Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande.
Vi ser gärna att du är van att undervisa elever med stor spridning vad gäller bakgrund, erfarenhet och förkunskap.
Vi söker dig som är tydlig, engagerad och välstrukturerad, samtidigt som du är lyhörd för våra kursdeltagares olika behov.

Omfattning: 40%, 18 november 2019 – 30 juni 2020 (ett något senare startdatum är möjligt). Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökan skickas till: Rebekka Homilius (biträdande rektor), rebekka.homilius@geijerskolan.se

Ansökan senast: 2019-10-25