Nytt musikhus

Skylt vid vägen med texten: Geijerskolan bygger musikhus

Banderoll med invigningsdatum

Geijerskolan rustar för framtidens musikstudenter. Se fler bilder i fotoalbum (länk ovan).

Skolan bygger nu ett toppmodernt musikhus för att kunna möta och tillgodose studenternas behov, men framförallt skapa en miljö där kreativitet och drömmar kan mötas. Invigningen sker tisdag 5 november 2019 kl 11. Vi kommer med våra nya lokaler att sammanlagt ha 5 fullt utrustade ensemblerum och 2 studios på skolan för elever att tillgå. Geijerskolan ska vara en plats där gemenskap, glädje, kunskap och drömmar kan växa.

Virtuell förhandsvisning här

Översiktsvy, nya musikhuset
Musikhuset är det röda huset till vänster i bild. Det kommer att bli 210 kvm med ensemblerum, studio och kontrollrum m.m. Klara arkitekter ritar och planerar.

Första spadtaget
”Första spadtaget” togs 19 november. En historisk dag för Geijerskolan med besök av Oscar Magnusson, Johan Östling och Björn A Ling.

Situationsplan musikhus
Placering nära hus Piscator.

Vill du veta mer kontakta Stefan Deland, kursföreståndare för Nordiska Rockmusiklinjen, Songwriter (låtskrivarkurs) och Musikproduktionslinje:
stefan.deland@geijerskolan.se eller 070-892 78 22