Nytt musikhus

Fotoalbum

Geijerskolan rustar för framtidens musikstudenter. Se fler bilder i fotoalbum (länk ovan).

Skolan bygger nu ett toppmodernt musikhus för att kunna möta och tillgodose studenternas behov, men framförallt skapa en miljö där kreativitet och drömmar kan mötas. Invigning är planerad till oktober 2019. Vi kommer med våra nya lokaler att sammanlagt ha 5 fullt utrustade ensemblerum och 2 studios på skolan för elever att tillgå. Geijerskolan ska vara en plats där gemenskap, glädje, kunskap och drömmar kan växa.

Översiktsvy, nya musikhuset
Musikhuset är det röda huset till vänster i bild. Det kommer att bli 210 kvm med ensemblerum, studio och kontrollrum m.m. Klara arkitekter ritar och planerar.

Första spadtaget
”Första spadtaget” togs 19 november. En historisk dag för Geijerskolan med besök av Oscar Magnusson, Johan Östling och Björn A Ling.

Situationsplan musikhus
Placering nära hus Piscator.

Vill du veta mer kontakta Stefan Deland, kursföreståndare för Nordiska Rockmusiklinjen, Songwriter (låtskrivarkurs) och Musikproduktionslinje:
stefan.deland@geijerskolan.se eller 070-892 78 22