Vecka 19 (5/5 - 9/5)
Måndag | |
Lunch | Fläskköttgryta med champinjoner och paprika serveras med ris. |
Middag | Pytt i panna med köttpullar. |
Tisdag | |
Lunch | Fiskarens festgratäng serveras med potatis. |
Middag | Köttfärsgratäng. |
Onsdag | |
Lunch | Köttfärslimpa med gräddsås serveras med potatis. |
Middag | Korvgryta med makaroner. |
Torsdag | |
Lunch | Tomatsoppa m,fetaost. Paj med vaniljsås. |
Middag | Kycklinglasagne. |
Fredag | |
Lunch | Cevapcici med tsatziki serveras med klyftpotatis. |
Middag | Het kebabgryta serveras med ris. |
Med reservation för ändringar
Måndag | |
Lunch | Kikärtsgryta serveras med ris. |
Middag | Grönsakspytt. |
Tisdag | |
Lunch | Linsgulasch serveras med ris. |
Middag | Potatis och rotfruktslåda med kikärtor och solrosfrön. |
Onsdag | |
Lunch | Vegfärslimpa med gräddsås serveras med potatis. |
Middag | Makaroner med paprikagulasch. |
Torsdag | |
Lunch | Tomatsoppa m,fetaost. Paj med vaniljsås. |
Middag | Spenatlasagne. |
Fredag | |
Lunch | Zuccinibiffar med tsatziki serveras med klyftpotatis. |
Middag | Palak paneer med tomat och tofu serveras med ris. |
Med reservation för ändringar