Lediga tjänster

Tack för visat intresse att arbeta hos oss. För närvarande finns tre lediga tjänster.

Geijerskolan i Ransäter söker:

Lärare i elgitarr, improvisation och ensemblespel

I tjänsten ingår Individuell undervisning i elgitarr/gitarr inom jazz- och/eller rockgenrerna, bruksgitarr, ensemblespel och improvisation.

Den sökande bör ha relevant utbildning och erfarenhet av undervisning inom det aktuella området. Du får gärna vara aktiv som musiker och ha god samarbetsförmåga.

Omfattning: totalt ca 100 procent av heltid. Tjänsten kan eventuellt delas upp i flera delar med omfattningen 40-60% beroende på den/de sökandes profil, inriktning och önskemål.

Geijerskolan är en folkhögskola som ligger i Ransäter, ca 5 mil norr om Karlstad. På skolans musikutbildningar finns cirka 100 elever fördelade på Jazzlinje, Nordiska rockmusiklinjen, musiklinje, musikteaterlinje och kyrkomusikerutbildning. Cirka 25 av skolans lärare undervisar på musikutbildningarna. På skolan finns, förutom musikutbildningar, allmän linje, målerilinje och ett stort antal korta kurser. Se vår hemsida geijerskolan.se för mer information.

Ansökan sänds till rekrytering@geijerskolan.se (eller via vanlig post till Geijerskolan, 68493 Ransäter) snarast och senast den 15 juli. Till ansökan önskar vi följande:

•         Curriculum vitae (”CV”)

•         Kopia på utbildningsbevis från utbildningar av intresse.

•         Tjänstgöringsintyg från yrkesverksamhet av betydelse för tjänsten (fr.a. undervisningserfarenhet).

•         Information om övriga meriter som den sökande vill åberopa.

Vi ber den sökande att inte bifoga s.k. ”personligt brev” eftersom tjänsten kommer att tillsättas enbart med utgångspunkt från den utbildning och den erfarenhet av undervisning som de sökande dokumenterat i ansökan.  Det är därför avgörande att de handlingar som redovisar detta bifogas ansökan.

Upplysningar: Stefan Deland tel 0708-927822, Johan Gund tel 0705-339921 och Åke Skommar (bitr. rektor) tel. 0552-30244 eller ake.skommar@geijerskolan.se

Lärare i kör/ensembleledning till skolans musiklinje

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2021/22. I tjänsten ingår undervisning i ensembleledning på skolans musiklinje och ledarskap för skolans elevkör och vokalensemble. Möjlighet finns även till undervisning i sång på skolans kyrkomusikerutbildning och musiklinje, beroende på den sökandes profil och önskemål. Vi söker en lärare med utbildning från musikhögskola och erfarenhet av undervisning på relevant nivå.

Omfattning: 20-50% procent av heltid, beroende på vilka ämnen som kommer att ingå.

Geijerskolan är en folkhögskola som ligger i Ransäter, ca 5 mil norr om Karlstad. På skolans musikutbildningar finns cirka 100 elever fördelade på kyrkomusikerutbildning, musiklinje, musikteaterlinje och Nordiska rockmusiklinjen.  Cirka 25 av skolans lärare undervisar på musikutbildningarna. På skolan finns, förutom musikutbildningar, allmän linje, målerilinje och ett stort antal korta kurser. Se vår hemsida www.geijerskolan.se för mer information.

Välkommen med din ansökan till Geijerskolan, 68493 Ransäter eller via e-post till rekrytering@geijerskolan.se senast den 15 juli. Till ansökan önskar vi följande:

•    Curriculum vitae (”CV”)

•    Kopia på examensbevis från musiker- eller musiklärarutbildning.

•    Kopior på utbildningsbevis från övriga utbildningar av intresse.

•    Tjänstgöringsintyg från yrkesverksamhet av betydelse för tjänsten (fr.a. undervisningserfarenhet).

•    Information om övriga meriter som den sökande vill åberopa.

Vi ber den sökande att inte bifoga s.k. ”personligt brev” eftersom tjänsten kommer att tillsättas enbart med utgångspunkt från den utbildning och den erfarenhet av undervisning som de sökande dokumenterat i ansökan. Det är därför avgörande att de handlingar som redovisar detta bifogas ansökan.

Upplysningar: Åke Skommar (bitr rektor) tel 0552-30244 eller ake.skommar@geijerskolan.se

Lärare i sång

till skolans kyrkomusikerutbildning och musiklinje

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2021/22 då den ordinarie läraren är tjänstledig. I tjänsten ingår undervisning i sång på skolans kyrkomusikerutbildning och musiklinje, sångseminarium, samt profilansvar för musiklinjens sångprofil. Komplettering med undervisning i andra ämnen kan eventuellt komma att erbjudas, beroende på den sökandes profil och önskemål. Vi söker en lärare med sångutbildning (musiker och/eller musikpedagogutbildning) från musikhögskola och erfarenhet av undervisning på relevant nivå.

Omfattning: 40-50% procent av heltid, beroende på vilka ämnen som kommer att ingå.

•    Curriculum vitae (”CV”)

•    Kopia på examensbevis från musiker- eller musiklärarutbildning.

•    Kopior på utbildningsbevis från övriga utbildningar av intresse.

•    Information om övriga meriter som den sökande vill åberopa.