Lediga tjänster

Geijerskolan i Ransäter söker Lärare i Songwriter och ljudteknik

Geijerskolan i Ransäter söker

Lärare i Songwriter och ljudteknik

Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2023/34. I tjänsten ingår undervisning i låtskrivande, textanalys och arrangering i olika genrer samt undervisning i ljudteknik (mixning av livekonserter, praktisk/teknisk tillämpning av PA-system, inspelningsteknik, mixning och mastering)

Den sökande bör ha utbildning i musikproduktion eller annan relevant utbildning samt erfarenhet inom områdena liveljud, studio och songwriting. Den sökande får gärna vara aktiv inom dessa områden och bör ha god samarbetsförmåga.

Omfattning: ca 80% procent av heltid, beroende på antal elever och undervisningsgrupper. Tjänsten är möjlig att dela mellan två personer öm två sökande skulle ha detta önskemål.

Geijerskolan är en folkhögskola som ligger i Ransäter, ca 5 mil norr om Karlstad. På skolans musikutbildningar finns cirka 110 elever fördelade på Songwriter-/musikproduktionslinje, kyrkomusikerutbildning, musiklinje, musikteaterlinje, jazzlinje och Nordiska rockmusiklinjen. Cirka 25 av skolans lärare undervisar på musikutbildningarna. På skolan finns, förutom musikutbildningar, allmän linje, målerilinje och ett stort antal korta kurser. Se vår hemsida geijerskolan.se för mer information.

Ansökan sänds till rekrytering@geijerskolan.se (eller via vanlig post till Geijerskolan, 68493 Ransäter) snarast och senast den 5 juni. Till ansökan önskar vi följande:

  • Curriculum vitae (”CV”)
  • Kopia på utbildningsbevis från utbildningar av intresse.
  • Tjänstgöringsintyg från yrkesverksamhet av betydelse för tjänsten (fr.a. undervisningserfarenhet).
  • Information om övriga meriter som den sökande vill åberopa.

Vi ber den sökande att inte bifoga s.k. ”personligt brev” eftersom tjänsten kommer att tillsättas med utgångspunkt från den utbildning och den erfarenhet av undervisning som den sökande har dokumenterat i ansökan. Därför bör de handlingar som redovisar detta bifogas till ansökan.
Upplysningar: Olivia Lundberg (kursföreståndare) olivia.lundberg@geijerskolan.se och Åke Skommar (bitr. rektor) tel. 0552-30244 eller ake.skommar@geijerskolan.se