Skulptur i lera

Att arbeta med form är både kreativt & avkopplande på samma gång. På den här kursen får du massor av tips och tekniker som du kommer att ha glädje av när du utforskar den tredimensionella formens uttryck och möjligheter. Vi har några få platser kvar, förlängd ansökningstid till 8 juli!
Deltagare
15
Kurslängd
5 dagar
Kurstid
12 - 16 augusti 2024
Ansökningsperiod
Vi har några få platser kvar, förlängd ansökningstid till 8 juli

Välkommen till Geijerskolans Skulpturverkstad som är en del av ateljéns stora och härliga lokaler. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig grunderna för att kunna arbeta kreativt i lera. Skulptur och form kan byggas upp på många sätt, vi studerar olika metoder och reflekterar runt form och skulpturala uttryck. Studier i plastelina och papier-maché kommer också att ingå i kursprogrammet. Du kommer att få tydlig information, genomgångar med praktiska demonstrationer och individuell handledning. Under de här kursdagarna har du tillgång till verkstaden dygnet runt. Allt material du behöver finns på plats och är inkluderat i kursavgiften.

 

Jag som håller i kursen arbetar som kursansvarig lärare på Geijerskolans Konstlinje KONST – måleri, teckning & skulptur. Jag är utbildad på konsthögskolan i Oslo och jag arbetar i en hel del olika tekniker så som textil, screentryck, grafik och skulptur i lera och blandmaterial.

 

Kontaktperson

Kursföreståndare för KONST – måleri, teckning & skulptur
E-post
Anna Lundbekk
Kursföreståndare för KONST – måleri, teckning & skulptur
E-post

Anna undervisar i KONST – måleri, teckning & skulptur. Undervisar i skulptur och tredimensionell form på Skaparverkstad.

Utbildning: Kandidatexamen från Konsthögskolan i Oslo, Bachelor of fine Arts. Bäckedals folkhögskola, Människa Natur Teknik 1,5 år. Karlstad Universitet, Ekosofi. Sjöviks folkhögskola, Vägledarutbildning i Naturligt friluftsliv 1 år.

Kursfakta

Praktiska upplysningar

Kursen börjar med en samling i Geijerskolans ljushall måndag 12/8 kl 11.00.

Undervisningen är kostnadsfri men du betalar för kost och logi dvs. rum, frukost, kaffe, lunch, middag och kvällsfika. För enkelrum inkl. material är priset 6.000 kr.

Du som inte bor på skolan betalar en serviceavgift på 4.100 kr, som inkluderar frukost, kaffe, lunch, middag, kvällsfika och material.

OBS! Begränsat antal platser. Ju tidigare du söker desto större möjlighet har du att få en plats på kursen. Du kan endast söka via Geijerskolans hemsida. Sista anmälningsdag 1 juni.

Vid avbokning senare än tre veckor före kursstart debiterar vi 20 % av inackorderingspriset.